От Брендън Пиърсън(Ройтерс) – Байер е изправена пред инвеститорски натиск

...
От Брендън Пиърсън(Ройтерс) – Байер е изправена пред инвеститорски натиск
Коментари Харесай

Анализ – Докато Байер се сблъсква с нарастващите загуби на Раундъп, всички погледи са насочени към процеса във Филаделфия

От Брендън Пиърсън

(Ройтерс) – Байер е изправена пред инвеститорски напън да позволи хиляди правосъдни каузи за своя разрушител на бурени Раундъп, откакто беше ударен с 2 милиарда $ присъди през последните седмици, всички погледи са ориентирани към приключващ развой във Филаделфия.

Ищците завоюваха последните четири процеса за изказванията си, че продуктът предизвиква рак, като всякога обезпечават по-голяма присъда. Тези загуби сложиха завършек на серия от победи от девет тествания за Байер, разбивайки очакванията на вложителите и компанията, че най-лошото от правосъдния развой Roundup е завършило.

В продължаващото дело, което стартира на 6 ноември в съда на Филаделфия Common Pleas, жителката на Пенсилвания Кели Мартел твърди, че е развила неходжкинов лимфом от използването на Roundup. Нейният случай ще помогне да се тества дали скорошните победи на ищците са отклоняване, или облага от удобни правосъдни решения и смяна в тактиката на ищците.

Интервюта с адвока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР