От 14 до 16 май във Франкфурт се събират представители

...
От 14 до 16 май във Франкфурт се събират представители
Коментари Харесай

България участва на изложението за конгресен туризъм IMEX във Франкфурт

От 14 до 16 май във Франкфурт се събират представители на 2800 компании от 60 страни и към 3500 експерти от сферата на конферентния и събитийния туризъм в най-голямото ревю в областта на конгресния и бизнес туризъм в Европа IMEX.

България се показва със личен щанд от 50 м² дружно с „ Травъл Тайм България " ЕООД, „ Меркурий-97 " ЕООД, Столична Община - Оперативна програма Туризъм, „ Би Ти Девелопмент Сървисиз " АД, „ Сити Хотел Мениджмънт " ЕАД и „ Бранд Хотели " ЕООД.

Бизнес пътуванията се утвърждават като един от най-рентабилните туристически сегменти. За България привличането на конгреси и конференции дава опция на първо място за уплътняване на потенциалите в крилата на сезона, обезпечаване на огромен размер спомагателни услуги и реализация на първокласен артикул с висока добавена стойност. Предимствата в тази посока на нашата дестинация са на първо място реновираната висококатегорийна хотелска база, положителната досегаемост и съгласуваност с съществени пазари и транспортни хъбове в Европа, както и отличното съответствие цена-качество.

В рамките на ревюто на българския щанд се организират презентации, настоятелен срещи и полемики с представители на международни марки, вериги и експерти от региона на планирането и организирането на събития.

По данни на уредниците MICE сегментът се възвръща с доста по-бързи темпове от предстоящото и търсенето на конферентни услуги в международен мащаб е достигнало и надминава равнищата от 2019 година

Повече фотоси може да откриете .
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР