От 05 юни 2020 година се разрешава провеждането на срещите

...
От 05 юни 2020 година се разрешава провеждането на срещите
Коментари Харесай

Потвърдено: Феновете се завръщат на стадионите за мачовете от Първа и Втора футболна лига

От 05 юни 2020 година се позволява провеждането на срещите от шампионатите на Първа и Втора професионална футболна лига пред аудитория. Условието е заетостта на местата да е до 30% от общия им потенциал и при настаняване на феновете минимум през 2 седалки. Това излиза наяве от нова заповед, издадена през днешния ден от министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев.
Допускат се и групови и самостоятелни спортни занимания във фитнес центрове и зали, без спортен темперамент, без ограничавания на претовареност на местата и брой спортуващи на квадратен метър. Допускат се сходен жанр занимания и на закрито в плувни комплекси и басейни, като изискването е те да са без аудитория.
От 30 май 2020 година е позволено и провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, изложби, както и мероприятия на изложбената промишленост при претовареност на местата до 30% от нормалния потенциал.
Със заповедта остават в действие рестриктивните мерки за посещаване на увеселителни и игрални зали, нощни заведения и питейни заведения.
Цялата заповед може да видите ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР