Освен да носи нужни знания и обща култура, образованието често

...
Освен да носи нужни знания и обща култура, образованието често
Коментари Харесай

Райнер Шалер - бизнесменът, който напусна училище и създаде най-голямата верига фитнеси в Европа

Освен да носи нужни познания и обща просвета, образованието постоянно отваря порти към по-добра работа и вследствие на това - към по-големи професионални триумфи. Или най-малко би трябвало да бъде по този начин. В редки случаи обаче се появяват хора, които са толкоз положителни в това, което вършат, че намират път към върха даже откакто приключват прибързано престоя си в учебно заведение или в университета.

Бил Гейтс, Марк Зукърбърг, Стив Джобс, Опра, Стивън Спилбърг... огромните имена в листата са доста. Макар и не толкоз ослепително, едно друго също проби до върха в своята промишленост, откакто приключи рано образованието си - Райнер Шалер.

За страдание немският бизнесмен попадна в заглавията през последните дни, откакто управляващите в Коста Рика откриха в морето останките на частния му аероплан. Според манифеста на полета на борда са били той, приятелката му Кристиане Шикорски и техните деца.

Шалер е прочут като мистър McFit и има повече от 250 фитнес салона с над 1,5 милиона клиенти. Приходите му за 2020 година, представени в бизнес изданията, са в размер на 188 милиона евро, а персоналното му положение е оценено от Business Insider на 250 милиона евро.

Като създател и изпълнителен шеф на RSG Group той управлява най-голямата фитнес верига в Европа McFit, John Reed, a от 2020 и известната в Съединени американски щати Gold`s Gym, в която през годините са упражнявали звезди като Арнолд Шварценегер, Клинт Ийстууд и Мохамед Али.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР