Оставката на Росен Желязков беше поискана, защото се нарушиха правила.

...
Оставката на Росен Желязков беше поискана, защото се нарушиха правила.
Коментари Харесай

Росен Желязков наруши много правила, затова поискахме оставката му, смята Настимир Ананиев

Оставката на Росен Желязков беше поискана, тъй като се нарушиха правила. Знаете по какъв начин беше нарушен правилникът с шефа на НЗОК, който въпреки че си отдръпна оставката, ние гласувахме оставка. Показа се жестоко, брутално, че могат да се нарушат разпоредбите. Това съобщи Настимир Ананиев от " ПП-ДБ " в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Във връзка с идните избори, Настимир Ананиев разяснява по този начин:

" Остават още няколко дни, в които ГЕРБ и Движение за права и свободи могат да се явят дружно на избори. Знаете, че има такава процедура, те могат да се обединят. Аз мисля, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са се взели ", добави Ананиев.

Според него, това, че постоянно се стартира, че след изборите на 9 юни ще има още едни след тях, е с цел да може обществото да не гласоподава на идните.

" Някои хора ще се кажат, то ще има още едни избори по-късно, няма смисъл да гласоподавам в този момент. Това желае превзетата страна, би трябвало да се гласоподава ", сподели Настимир Ананиев.

Той разяснява и скорошния случай, в който полиция и жандармерия организираха акция по европейска заповед във компаниите му.

" Класическа българска бухалка беше тази акция. Белгийското държавно управление е поискало счетоводни документи. Много пъти през годините са желали и сме им предоставяли ", сподели още той.

Той изясни, че няма информация Живко Коцев да взе участие в листите на партията за изборите.

" Аз нямам информация той да взе участие в нашите листи. След два дни ще бъдат оповестени водачите на листите ", акцентира Ананиев.

Вижте повече във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР