Остава близо една седмица до пролетната ваканция, а за да

...
Остава близо една седмица до пролетната ваканция, а за да
Коментари Харесай

За априлската ваканция: Почивка в Египет, Китай или Испания излиза колкото във Велинград

Остава близо една седмица до пролетната почивка, а с цел да се възползват оптимално от почивните дни, хората възнамеряват почивки у нас и зад граница от рано. Почивните дни са подобаващи за обмисляне на дълъг уикенд, като по този мотив TrafficNews направи мониторинг на препоръчаните предложения в туристическите уеб сайтове. В края на март идва и пролетната ваканция за учениците от 1-ви до 11-ти клас, която ще е от 30 март до 7 април в това число. За дванайсетокласниците тя ще е по-кратка - от 5 до 7 април включително. 
Прочетете още
Платформите дават богат избор от оферти за екскурзии и почивки както у нас, по този начин и в чужбина. Цените, които са препоръчани на наша територия и зад граница са много сходни, като предложенията включват почивки до Китай, Бразилия, Аржентина, Виетнам, Камбоджа, Карибите, Куба и други екзотични и забавни дестинации. 

Екскурзия до Португалия в Лисабон и Порто за седем нощувки със закуски и вечери в хотел 4 звезди излиза 1909 лв.. Подобна е цената и за отмора във Велинград в 4 звезден хотел, само че за три дни.

Почивка в Южна Испания, в хотел с 4 звезди с включени 7 нощувки на база обогатен цялостен интернат на блок маса за закуска, обяд и вечеря в Коста дел Сол, с полудневна екскурзия с лидер на български език до селището Михас излиза 1359 лв.. 

Уикенд във Венеция, Верона и Падуа със аероплан и лидер с включени 3 нощувки със закуски в четиризвезден хотел плюс пешеходна обиколка във Венеция с локален екскурзовод излиза 979 лв.. 

1290 лв. пък ще би трябвало да заделите за отмора в Египет Хургада, още веднъж в четиризвезден хотел, на първа линия с песъчлив плаж, с включени 7 нощувки на база All Inclusive. 

Почивка в Дубай и Аби Даби за 4 нощувки със закуски в хотел в Дубай + 1 нощувка със закуска в хотел в Абу Даби + панорамна обиколка на Абу Даби с посещаване на огромната джамия " Шейх Зайед " и новия президентски замък Qasr Al Watan, с включена входна такса, излиза 1259 лв.. 

За седем нощувки във Велинград със   закуски и вечери,   безвъзмезден СПА пакет, интернет достъп, детски ъгъл, открит и закрит паркинг и туристическа такса, би трябвало да подготвим 1897 лв.. Няма особена разлика и в останалите пакети, които се оферират във въпросната дестинация. 

Читатели на TrafficNews споделят, че прави усещане, че препоръчаните предложения у нас за едни от обичаните за почивки места като Хисаря, Велинград, Трявна, Пампорово, Банско, както и по Черноморието цените за нощувки в четиризвезден хотел, само че за три дни варират сред 1000 до 2000 лв.. Все още се намират свободни места, само че в случай че желаете да гарантирате фамилна отмора, то е добре да се възползвате час по-скоро от цените, препоръчани за ранните записания.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР