Основният сблъсък в София ще е между евроатлантическото мнозинство и

...
Основният сблъсък в София ще е между евроатлантическото мнозинство и
Коментари Харесай

Доцент Георги Лозанов: За мен е най-важна интригата колко ще вземе Възраждане“ в София

„ Основният конфликт в София ще е сред евроатлантическото болшинство и проруските покровители “, сподели в предаването „ Тази заран “ медийният специалист доцент Георги Лозанов.

По думите му било по-важно дали настоящето държавно управление ще успее да се задържи на власт след локалните избори, тъй като в случай че падне щяло да бъде последното евроатлантическо държавно управление на България за дълг отрано. „ Отсреща чака „ Възраждане “, уточни Лозанов.

„ На локалните избори за мен е най-важна интригата какъв брой ще вземе „ Възраждане “ в София. До какъв брой съветската агитация се е прокраднала в столицата “, акцентира доцент Лозанов. 

„ Партиите от ден на ден не залагат на партийни кандидатури, а търсят външни лица “, сподели в предаването журналистът Константин Вълков.

Той разяснява, че би трябвало да се приказва за това кой може да се изрича по тематиката с кандидатирането на Антон Хекимян за кмет на София.

„ В Съединени американски щати е известно медиите да застават зад някой от претендентите от една или друга партия “, уточни той. По думите му това било неприложимо у нас, тъй като обвързвало публицистите в медията.

„ В България следим хора, които имат своята меродавност, с цел да това,че имат медии зад тила си и ползват един обществен линч в обществените медии, който е недопустим. Независимо дали е против Хекимян или Терзиев “, съобщи Вълков. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР