Още през уикенда стана ясно - Григор Димитров може би

...
Още през уикенда стана ясно - Григор Димитров може би
Коментари Харесай

Новата любов на Гришо: Коя е Лолита, руската принцеса със сватба за 25 милиона?

Още през уикенда стана ясно - Григор Димитров може би има нова жена до себе си. Една мистериозна хубавица бе видяна в ложата му по време на шампионата във Виена. И мистерията бързо беше разгадана - това е 25-годишната рускиня Лолита Османова.

Дъщеря е на съветския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на доста предприемачи, и той има проблем с съветските правосъдни управляващи и затова живее в Монте Карло. А там е домът и на Григор, означават от.

на Окт 30, 2020 в 11:55 PDT

Кръстената на героинята на Набоков дама има един брак зад тила си. П рез 2017 година се е омъжила за наследник на милиардер - Гаспар Авдолян, наследник на олигарха Алберт Авдолян, а сватбата им коствала 25 млн. $! Сватбата се организира в "Долби тиътър " на бул. "Холивуд " в Лос Анджелис - залата, в която се връчват филмовите "Оскар "-и. На гостите на тържеството е пяла Лейди Гага.

на Юни 11, 2018 в 4:47 PDT

Младоженците не изпращат елементарни предложения за тържеството, а черни кутии, съдържащи статуетка "Оскар ", писалка, игрални чипове и златни плочки с имената им. На сватбата участват 800 посетители. Половин милион $ са изхарчени единствено за цветята за събитието.

на Юли 5, 2017 в 6:13 PDT

Сватбената торта е на 10 етажа. Роклята на булката е на Зухаир Мурад и тежи 50 кг. Сватбата е толкоз луксозна, че заема първо място в класацията женитба на годината.

Само година по-късно Лолита е разведена.

на Юли 5, 2017 в 6:19 PDT

След като още веднъж е свободна, Лолита не скучае - тя пътува, върви на почивки, води фешън блог и се радва на живота.

Григор и новата му тръпка се срещнали на кортовете на Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира. Лолита също е пробвала да направи кариера в тениса, само че е прекъснала поради травми . Лолита е отличничка от Московския университет със компетентност "Международни връзки ". В момента е бизнесдама и началник на Luxury international magazine. Лъскавото месечно списание излиза на британски и съветски език в 7 страни.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР