Осъден убиец, осъден на смърт в Алабама, каза пред NBC

...
Осъден убиец, осъден на смърт в Алабама, каза пред NBC
Коментари Харесай

Убиец от Алабама се отказва от обжалванията и моли да бъде екзекутиран, така че семействата на жертвите да имат „справедливост“

Осъден палач, наказан на гибел в Алабама, сподели пред NBC News, че към този момент не желае да отсрочва справедливостта за фамилиите от петимата души, които умъртви преди осем години и е подготвен да заплати крайната цена за закононарушенията си.

В първото си изявление с кореспондент Дерик Диърман сподели, че е изпратил девет писма по-рано тази седмица до губернатора на Алабама Кей Айви, основния прокурор Стив Маршал, както и до съдиите и други, забъркани в ужасяващия случай, като ги осведоми, че се отхвърля от жалбите си и желае да бъде екзекутиран.

36-годишният Диърман сподели, че е спокоен с решението си.

„ Сега е време жертвите и техните фамилии да получат справедливостта, която с право заслужават, с цел да стартират затварянето “, сподели той по време на телефонно изявление от пандиза William C. Holman Correctional Facility в Атмор, Алабама.

Дърман сподели, че към момента не е споделил на роднините на жертвите за решението си, само че има намерение да им написа писма като добре....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР