Ортопедът – специалист по раменна хирургия - Доц.д-р Илкер Ерен

...
Ортопедът – специалист по раменна хирургия - Доц.д-р Илкер Ерен
Коментари Харесай

Безплатни консултации с ортопед в София само в края на февруари

Ортопедът – експерт по раменна хирургия - Доц.д-р Илкер Ерен ще организира безвъзмездни съвещания на  23 и 24 февруари 2022 в София

Ние, ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ имаме удоволствието да посрещнем за първи път ортопеда от международна класа – Доц.д-р Илкер Ерен на 23 и 24 февруари 2022 в София. Той ще гостува в България по покана на нашия  шеф – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се организира в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината.

Всички пациенти със болести на опорно-двигателния уред, искащи да посетят безплатните съвещания на Доц.д-р Ерен, би трябвало да си запишат авансово час на телефоните на здравния център: 0879 977 402 или 0878 500 940.

Кой е Доц доктор Илкер Ерен?

Доц.д-р Илкер Ерен е роден в Истанбул през 1982 година Завършва здравното си образовение в Медицинския факултет на Истанбулския университет през 2006 година През 2012 година приключва специализацията си по ортопедия и травматология в Медицинския факултет на Истанбулския университет, Катедра по ортопедия и травматология. Между 2012-2014 година той работи в Регионална болница за образование и проучвания в Ерзурум, с цел да приключи задължението си за социална работа. По време на здравното си обучение той е служил като шеф по продан на студенти и общоприет секретар в Международния комитет на студентите по медицина (TurkMSIC). През 2008 година стартира работа като механически редактор на списание Acta Orthopaedica et Traumatologica, което продължава и до през днешния ден. Започва работа в „ American Hospital “ през 2014 година През същата година, с откриването на Университетска болница „ Коч “, той стартира актуалната си работа в Катедрата по ортопедия и травматология. Работи като учител в Медицинския факултет на университета Коч от 2017 година През 2019 година посещава значими центрове в региона на хирургията на рамото и лакътя в Европа със стипендията на Европейското сдружение по хирургия на рамото и лакътя. Получава купата доцент през 2020 година.

Основните клинични области на интерес на Доц. доктор Илкер Ерен   включват :

-          Хирургия на рамото и лакътя,

-          Протетична хирургия (артропластика),

-          Спортни контузии

-          Обща ортопедия

Доц. Д-р Илкер Ерен е провеждал проучвания върху проблеми с рамото и лопатката, проблеми с ротаторния маншон на рамото, неустойчивост на рамото и замръзнало рамо при пациенти с фасциоскапулохумерална мускулна дистрофия.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с Доц.д-р Илкер Ерен в София на 23 и 24 февруари в София би трябвало да се запишат авансово на телефоните на ЗИЦ„ Медикъл Караджъ “: 0878 500 940 или 0879 009 742 или да заявят стремежи от тях час онлайн на www.medikara.bg.

Имайте поради, че по време на консултациите с Доц.д-р Ерен, прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполага пациентът все още.

 

 

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР