Оригинална реклама на чипс разбуни духовете в Италия, след като

...
Оригинална реклама на чипс разбуни духовете в Италия, след като
Коментари Харесай

Забраниха скандална реклама на чипс в Италия

Оригинална реклама на чипс " разбуни духовете " в Италия , откакто в Контролния орган на Апенините, Института по рекламна саморегулация, бяха получени стотици тъжби против нея.

Вследствие на недоволствата, видеото бе спряно от разпространяване , като претекстовете, с които е взето решението е, че то наскърбява моралните, гражданските и религиозни убеждения на жителите.

Създателите на рекламата се оправдаха, че задачата им е била да основат " фантастична обстановка, която няма религиозни бариери " , като показаха, че сходни сюжети към този момент са осъществени и в международното кино и в редица театрални продукции.

Продуцентите прецизират и, че тя е основана със " мощна английска подигравка ", като е ориентирана към по-младата публика , за която сходен сюжет не би обидил никой.



Иначе действието на скандалния ролик се развива в манастир и демонстрира група монахини, които се насочат към олтара да получат причестяване, само че вместо това получават нещо напълно друго.

Възмущение изрекоха и във вестник Avvenire, които е благосъстоятелност на Италианската епископска конференция. " Христос е изобразен като хрупкава кожа, потиснат и унищожен, какъвто е бил преди 2000 години. Създателите употребяват провокацията като средство за връзка ", написа той.

Допълнително отрицателно влияние върху аудиторията оказва и фактът, че цялото деяние се развива на фона на мелодията на Ave Maria на Франц Шуберт.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР