Организацията на ООН по прехрана и земеделие в четвъртък постави

...
Организацията на ООН по прехрана и земеделие в четвъртък постави
Коментари Харесай

Агенцията на ООН по храните се стреми към 35% ръст в аквакултурите до 2030 г., тъй като търсенето на морски дарове нараства

Организацията на Организация на обединените нации по издръжка и земеделие в четвъртък сложи цел за в допълнение увеличение на производството на аквакултури, с цел да отговори на възходящото търсене на морски блага и за битка с глада и недохранването в международен мащаб.

ФАО се надява да види 35% растеж в бранша до 2030 година, съгласно отчет, признат в края на тридневна среща за Азия и Тихия океан районна конференция в столицата на Шри Ланка, Коломбо.

Длъжностни лица споделиха, че производството на аквакултури в света се е нараснало с 54% от 2011 година насам и остава един от най-бързо разрастващите се селскостопански браншове.

Генералният шеф на Организацията по издръжка и земеделие на Организация на обединените нации (FAO) QU Dongyu приказва по време на 37-ата сесия на Регионалната конференция на FAO за Азия и Тихия океан в Коломбо, Шри Ланка, 20 февруари 2024 година (AP Photo/Eranga Jayawardena)

Новата цел е част от пътната карта на ФАО „ Синята промяна “, която се стреми да трансфо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР