Организаторите на митинги в Тбилиси срещу законопроекта за чуждите агенти

...
Организаторите на митинги в Тбилиси срещу законопроекта за чуждите агенти
Коментари Харесай

Службата за сигурност на Грузия: В Тбилиси се готвят бунтове по сценария на „цветните революции“

Организаторите на манифестации в Тбилиси против законопроекта за непознатите сътрудници приготвят провокации с присъединяване на грузински доброволци, воюващи на страната на Украйна. Това се споделя в изказване на Службата за държавна сигурност (ДСС) на Грузия, съобщи ТАСС. Според службата протестиращите в Тбилиси употребяват способи на „ цветните революции “. Крайната им цел е да вземат властта със мощ. Службата за сигурност приканва участниците в митингите да не се поддават на провокации и предизвестява уредниците на манифестации, че при установено нарушаване реакцията на чиновниците на реда ще бъде незабавна.

„ Определени групи хора се пробват да провеждат провокации на манифестации, които се организират наоколо до Народното събрание на Грузия, чиято цел е създаването на деструктивни и насилствени сюжети и които се финансират от съответни политически парламентарни и извънпарламентарни партии и неправителствени организации от чужбина. В тези незаконни проекти вземат участие жители на Грузия, които са в чужбина, по-специално избрана част грузинци, воюващи в Украйна “, се споделя в изказването.

Според грузинската Служба за сигурност задгранични инструктори образоват участници в манифестации против законопроекта за задграничните сътрудници, с цел да провокират провокации против чиновниците на реда и да основават безпорядък в страната. Протестиращите възнамеряват да сковават транспортни възли, да барикадират и блокират административни здания. Организаторите на акциите, съгласно разузнаването, получават пари от чужбина под формата на криптовалута. Те вършат това, с цел да скрият непознатото си финансиране, обясниха от службата.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР