ОРЧАРД ПАРК, Ню Йорк (АП) — Роналд Къри преминава от

...
ОРЧАРД ПАРК, Ню Йорк (АП) — Роналд Къри преминава от
Коментари Харесай

Билс наема бивш асистент на Сейнтс Роналд Къри за треньор на QBs като част от разместването на персонала извън сезона

ОРЧАРД ПАРК, Ню Йорк (АП) — Роналд Къри минава от работа с Дерек Кар в Ню Орлиънс към Джош Алън в Бъфало, откакто беше нает като треньор на куотърбековете на Билс в сряда.

Къри извършва ролята, оставена отворена от Джо Брейди, който пое краткотрайния нападателен координатор на Бъфало през ноември и беше нает за тази работа на цялостен работен ден предходната седмица. Бившият правоприемник на НФЛ прекара последните осем години със Светците, където преди този момент работи с Брейди през сезоните 2017 и '18.

Къри беше координатор на играта/треньор на куотърбековете на Ню Орлиънс през последните две години под управлението на Денис Алън, а преди този момент е бил треньор на приемниците на тима при някогашния старши треньор Шон Пейтън.

Къри е следил въртяща се врата от играчи през трите си сезона като треньор на куотърбековете и поема поста през 2021 година, година след пенсионирането на Дрю Брийс. По това време измежду титулярите на Ню Орлиънс бяха Кар, Джеймис Уинстън, Тревър Сиймиан, Анди Далт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР