Опитват се да внушат някои хора, че сме се събирали

...
Опитват се да внушат някои хора, че сме се събирали
Коментари Харесай

Софрите на министър Бойко Рашков и селфита с контрабандисти - пробита държава!

„ Опитват се да внушат някои хора, че сме се събирали в дома на министър Рашков дружно със Стефан Димитров и Марин Димитров. Ходил съм на посетители при Рашков, Стефан Димитров не е участвал. Виждал съм го два-три пъти, беше пристигнал в КАТ…преди това в никакъв случай “,заяви в събота в ефира на Нова телевизия Тенчо Тенев, консултант на някогашния министър председател Николай Денков и шеф на КАТ в мандата на Бойко Рашков като вътрешен министър.

Селфи, направено от самия Стефан Димитров, обаче освен опровергава думите на Тенев, само че и потвърждава изключителната непосредственост на настоящия народен представител и някогашен МВР-министър Рашков до хасковските контрабандисти на цигари – татко и наследник Марин и Стефан Димитрови.

Ето пет обстоятелството, които селфито разкрива:

1. Тенчо Тенев, досегашен консултант на някогашния министър председател Николай Денков, освен, че познава Стефан Димитров, само че с Бойко Рашков са снимани в дома на депутата от „ ПП-ДБ “, освен това на софра, до момента в който се гощават с високоалкохолна напитка, месни деликатеси, ядки и най-малко два типа салатки – царска туршия и кисели краставички.

2. Изключено е Рашков и Тенев да не знаят с кого са на трапезата. Макар, че до предходната седмица Бойко Рашков твърдеше, че Стефан Димитров и татко му са ходили в Министерство на вътрешните работи, с цел да свидетелстват. А за визитата в дома му Рашков обясняваше, че били доведени от някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. На новото селфи обаче Коцев го няма.

3. От селфито се схваща, че Стефан Димитров би трябвало да е много непосредствен с Рашков, откакто дружно с неговия другар Тенчо Тенев – ядат и пият с народния представител и някогашен вътрешен министър.

4. Честите визити на Стефан Димитров в дома на Рашков имат своето пояснение. Миналата седмица се разбра, че Димитров в действителност е комшия на Бойко Рашков. Имотите на двамата в скъпия софийски квартал „ Американски лицей “ се правят оценка на милиони.

5. Още един подробност потвърждава, че Стефан Димитров е бил чест клиент в дома на някогашния МВР-министър. Видно е, че на фотографията с Тенчо Тенев, Рашков е със синя вратовръзка. На оповестени по-рано в интернет фотоси, на които се вижда по какъв начин Стефан Димитров подарява картина на домакина, депутатът от „ ПП-ДБ “ е с алена вратовръзка.

" Бащата на Стефан, Марин Димитров съм го виждал единствено един път пред постройката на КАТ. Беше пристигнал да смени интонации челен номер на автомобила си. Той сподели, че е от Хасково и се заговорихме, тъй като сме от един край. Дълги години е работил в системата, преди този момент в никакъв случай не го бях срещал в Хасково ", сподели в събота Тенчо Тенев.

 

Тези изказвания на Тенев са много противоречиви, най-малкото, тъй като той е дълготраен полицейски шеф в Хасково, до момента в който Марин Димитров е бил помощник на някогашната Държавна сигурност и някогашен шеф на районно звено „ Сигурност “ при Министерство на вътрешните работи – Кърджали.

Съботното присъединяване на Тенчо Тенев в Нова телевизия, където приятелят на Бойко Рашков, а явно и на Стефан Димитров, е постоянно канен като „ експерт “ в областта на пътната сигурност и очевидното противоречие сред изказвания и действителност демонстрират и с какъв в действителност интегритет или по-скоро неналичието на подобен са се употребили съветниците на министър-председателя Николай Денков.

 

Със сигурност въпросите за близостта на Бойко Рашков до уличените в контрабанда татко и наследник Марин и Стефан Димитрови се множат с всеки изминат ден.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР