Опитът на Еманюел Макрон да организира примирие между Русия и

...
Опитът на Еманюел Макрон да организира примирие между Русия и
Коментари Харесай

Зеленски и Путин отказаха примирие заради Олимпиадата: Макрон, вие се подигравате с нас!


Опитът на Еманюел Макрон да провежда помирение сред Русия и Украйна по време на олимпиадата в Париж другия месец, претърпя величествен крах. Президентът на Франция съобщи, че предлага на Киев и Москва да спрат с огъня, само че нито една от двете страни не одобри предлагането. Владимир Путин съобщи, че защото Русия не е позволена за присъединяване в олимпиадата, не вижда причина да приключва военните дейности, а Зеленски непосредствено попита Макрон дали не се подиграва с него.

" Господин Макрон, ние не одобряваме това. Ние не имаме вяра на това предложение и не считаме, че то е подходящо, изключително в подобен миг ", съобщи президентът на страната. Самият Еманюел съобщи, че държи да запази олимпийския мир, най-малко до края на игрите, които тази година са в Париж. Въпреки това опитът му да сдобри враждуващите страни претърпя крах.

" Ние нямаме гаранции, че съветските войски ще изоставен нашите територии. А също по този начин, че няма да опитат да ударят по нашите градове още веднъж ", съобщи Зеленски. Путин от своя страна показа, че да прави отстъпки по време на сполучливата, съгласно него, атака, би било загуба на позиции и би сложило страната му в по-неизгодна позиция в договарянията за мир.

Нищо чудно, че след този опит се приказва за утежняване на ситуацията и трета международна война. " Достатъчно е Макрон да изпрати оръжие в Украйна и светът към този момент няма да бъде същият ", настояват всички политически анализатори. 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР