Онлайн пазарът на хазарт се разраства изключително много през последните

...
Онлайн пазарът на хазарт се разраства изключително много през последните
Коментари Харесай

Безопасно ли е да си направим в Winbet регистрация

Онлайн пазарът на хазарт се разраства извънредно доста през последните години, само че към момента има марки от по-старото потомство като Уинбет. Брандът е чудесно различим от масовката и към този момент дълги години е измежду водачите на бетинг картата на България. За да опитате от първо лице какво предлага този букмейкър, би трябвало да извършите своята, която е много осъвременен и лек развой. Подобно деяние лишава не повече от 3-4 минути, а стъпките са извънредно лесни. В идващите редове ще ви кажем за какво е удачно да си извършите регистрация в уинбет и по какъв начин може да активирате и верифицирате профила си. Не на последно място – ще откроим и една опция да получите цялостен достъп до всички функционалности, които предлага операторът.

За да започнете своята регистрация в Уинбет, би трябвало първо да отворите уеб страницата на хазартния оператор. Там в ослепителен цвят е бутонът „ Регистрация “, който ще ви пренасочи към попълването на регистрационната форма. Оттам стартира и същинският развой по основаването на профил.

Първите данни, които Уинбет ще изиска са име, фамилия и данни за акаунта. Имате опция да напишете и собствен промоционален код. С кода BETENEMY може да активирата всички,
бонуси, промоции и други сродни функционалности, които всеки бетинг оператор предлага.

Насочвайки се към втората стъпка от регистрацията, давате и други свои данни като имейл, телефонен, номер, поданство, което по дифолт е заложено българско, ЕГН и валута, с която ще боравите. Тук е моментът да отбележим, че вашите персонални данни са безусловно предпазени и можете да бъдете спокойни при подаването им.

С попълването на персоналните и потребителските данни, голяма част от работата по сътворяването на профила е свършена. На вашия имейл адрес, който предлагаме да е годен и постоянно проверяван, ви се изпраща и активационен линк. Затова е значимо да подадете правилен имейл адрес. Понякога има клиенти, които дават непотребявани имейл адреси или такива със забравени пароли, а това единствено и само навлича неприятности.

Последната стъпка, която би трябвало да извършите след акаунта, е идентификацията. Това става посредством верификацията. Това е наложителен развой при всеки едни
хазартен оператор, освен Уинбет. Целта е елементарна – верификацията дава сигурност. Хазартът във всяка страна носи редица регулации като да вземем за пример възрастово ограничаване – в България то е 18 години. Верификацията най-често лишава към 48-72 часа и става посредством изпращане на копие на персонален документ – персонална карта, шофьорска брошура и други. Възможно е операторът да изиска и спомагателни данни за вас, само че това не е процедура само на Winbet, а и на други букмейкъри.

С осъществяването на верификацията профилът е пълновръстен. Това значи, че имате достъп до всички функционалности на определения уебсайт за
залози, в този случай Уинбет. Имайте поради, че макар че верификацията не е наложително да бъде направена след основаването на профила, то е оптимално да се случи тогава. Ако не верифицирате акаунта си, ще може само да депозирате суми, само че не и да теглите. Стъпките за регистрация, активация и верификация са доста елементарни и няма да ви основат никакви проблеми, а даже и да се появят такива, съпортът на компанията ще ви помогне.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР