Окръжен съдия може да се произнесе още в понеделник относно

...
Окръжен съдия може да се произнесе още в понеделник относно
Коментари Харесай

Съдия ще разгледа закона на Охайо, забраняващ почти всички аборти

Окръжен арбитър може да се произнесе още в понеделник по отношение на закона на американския щат Охайо, забраняващ съвсем всички аборти, решение, което ще вземе под внимание решението на гласоподавателите да закрепят репродуктивните права в конституцията на щата.

Законът от 2019 година, който се преглежда от съдията по общите учредения на окръг Хамилтън Кристиан Дженкинс, не разрешава множеството аборти, откакто сърдечната активност може да бъде открита, което може да бъде още шест седмици след бременността, преди доста дами са наясно.

Група клиники за аборти се пробваха да анулират закона даже преди гласоподавателите да одобрят Издание 1, което дава на всеки човек в Охайо „ правото да взема и извършва личните си репродуктивни решения “.

Републиканският основен прокурор на Охайо, Дейв Йост, призна в правосъдни документи, че поправката от 2023 година прави възбраната противоконституционна, само че се опита да резервира други детайли на възбраната, в това число избрани разпореждания за известяван и рапортува...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР