„Оказах се изправен пред Пентагона“Френски журналист, който се завърна от

...
„Оказах се изправен пред Пентагона“Френски журналист, който се завърна от
Коментари Харесай

Американците командват войната, казва френски журналист, който се завърна от Украйна

„ Оказах се изправен пред Пентагона “

Френски публицист, който се завърна от Украйна, откакто отива там дружно с други доброволци, сподели пред кореспонденти от CNews, че американците непосредствено командват войната на терен.

Твърдението беше направено от старши интернационален сътрудник на " Фигаро " Жорж Малбрюно.

че е придружавал френски доброволци, двама от които преди този момент са се били против Ислямска страна.

„ За мен беше изненада, както и за тях, да открием, че за присъединението към украинската войска дават отговор американците “, споделя Малбрюно.

Той и доброволците са били „ съвсем задържани “ от американците, които удостоверили, че командват. Журналистът разкрива, че са били принудени да подпишат контракт „ до края на войната “.

„ А кой командва? Американците, видях го със личните си очи. “, споделя Малбрюно и добавя, „ Мислех, че съм с интернационалните бригади, а се оказах лице в лице с Пентагона “.

Малбрюно споделя също, че Америка доставя Украйна с дронове с превключватели за заличаване, нещо обявено от секретаря по защитата Лойд Остин в туит, от който излиза наяве, че украинците са били подготвени по какъв начин да употребяват тези устройства в Билокси, Мисисипи.

Цитирайки източник от френското разузнаване, Малбрюно заяви в Туитър, че английски елементи от Специалните въздушни сили „ се намират в Украйна от началото на войната, както и от американските Делта специфични елементи. “

Изглежда че Русия е напълно наясно със „ секретната война “, която се води в Украйна от непознати командоси, намиращи се в района от февруари.

Жорж Малбрюно споделя още: „ Визитата на Борис Джонсън в Киев удостоверява ролята на Лондон на първи съдружник на Украйна. „ Елитните елементи от Специалните въздушни сили са в Украйна от началото на войната, както и тези от американските Делта елементи “, показа източник от френското разузнаване. Руснаците не пренебрегват това, те знаят какво е секретна война “.

Съединените щати и Англия обществено потвърдиха, че техен ботуш няма да стъпва в Украйна, само че американско-британското военно наличие от началото на войната е явно.

„ Допитванията в дните, предшестващи войната, демонстрират, че болшинството американци желаят държавното управление да не се намесва в нея, само че нашите водачи знаят най-добре и са повече от удовлетворени да рискуват Трета международна война в отбрана на марионетния режим в Украйна “, написа Крис Менахан.

Източник

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР