Охранител е прострелян пред дома на рапъра Дрейк. Той е

...
Охранител е прострелян пред дома на рапъра Дрейк. Той е
Коментари Харесай

Стрелба пред дома на Дрейк в Торонто - охранител е с опасност за живота

Охранител е прострелян пред дома на рапъра Дрейк. Той е тежко положение и е откаран в болница, където медици се борят за живота му. За случая заяви полицията в Торонто.

Снимка: Ройтерс

По първични данни изстрелът е създаден от автомобил наоколо до имението на артиста във вторник към два часа сутринта локално време. Заподозрените са избягали от мястото на мястото на престъплението.

Снимка: Ройтерс

Все още не е ясно дали Дрейк е бил цел на стрелците. Той не бил в дома си по време на трагичния случай.

От полицията декларират, че по случая се води следствие, само че към момента не може да се категоризира претекст.

Снимка: Ройтерс

„ В контакт сме с екипа на Дрейк и си сътрудничим “, съобщи пред Би Би Си във вторник контрольор Пол Кравчик от интегрираната оперативна група за битка с оръжията и бандите.

Той изясни, че сега се преглежда видеозаписът, снимал стрелбата, само че към момента е мъчно да се даде повече информация, защото има проблем в качеството на видеото.

Снимка: Ройтерс

Свидетели на случилото се описват, че охранителят е прострелян няколко пъти в региона на гърдите.

Кметът на Торонто Оливия Чоу съобщи, че е била осведомена от полицията за стрелбата, само че отхвърли да даде детайлности.

" Престъпниците не са добре пристигнали в този град. Надявам се полицията да залови причинителите ", сподели тя.

Снимка: Ройтерс

Понастоящем Дрейк е замесен в редица вражди с други музикални реализатори. Най-разгорещеният от тях е продължаващият спор с Кендрик Ламар, който тази седмица доближи трескава фаза. Двамата рапъри пуснаха песни, в които насочиха купища обвинявания и обиди един към различен.

В предишното в центъра на словесните им войни стоеше съперничеството кой е по-голямата звезда, само че този път двамата реализатори отидоха много по-далеч в текстовете на песните, появили се в последните дни.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

" Кажи, Дрейк, чух, че ги предпочиташ млади ", споделя Кендрик Ламар в Not Like Us, в която рапира за " сертифицирани педофили ". В текста си роденият в Лос Анджелис Ламар упреква Дрейк, който е от Канада, че не е " сътрудник ", а " колонизатор " на американската просвета на чернокожите. В друга ария, излязла пред уикенда - Meet the Grahams, Ламар твърди, че Дрейк - чието същинско име е Обри Греъм, има загадка щерка.

Дрейк пък пусна парче, озаглавено Family Matters, в което се загатва за невярност и даже принуждение във връзката на Ламар с неговата избраница Уитни Алфорд. Канадецът отхвърли обвиняванията в друга своя ария The Heart Part 6, излязла в неделя.

Снимка: Ройтерс

В обществените мрежи Дрейк постоянно приказва за своя дом, който назовава „ Посолството “. Вратата му е два пъти по-висока от допустимото съгласно градските закони поради потребностите на сигурността му. В момента парцелът е отцепен, а полиция проверява стрелбата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР