Официално приключи процесът на интеграцията на Банка ДСК и закупената

...
Официално приключи процесът на интеграцията на Банка ДСК и закупената
Коментари Харесай

Приключи поглъщането на Експресбанк от ДСК

Официално завърши процесът на интеграцията на " Банка ДСК " и закупената от нея " Експресбанк " и те към този момент са обединени под името " Банка ДСК ". С това финансовата институция се приближава до челната позиция в бранша във връзка с активите и става водач по мярка на депозити и кредитен портфейл в България, оповестиха от сдружението в понеделник.

" Банка ДСК " към този момент обслужва над 2.5 милиона клиенти, разполага с най-голямата мрежа от клонове и банкомати в страната, с новаторски канали за електронно банкиране, като в същото време предлага на клиентите си цялостен набор от съвременни артикули и услуги, допълват от финансовата институция.

Главният изпълнителен шеф на банката Виолина Маринова разяснява, че ДСК ще продължи да работи, с цел да дава на клиентите си съвременни, цифрови и комфортни финансови услуги. " Особено в този момент, пред прага на стопански компликации, ние би трябвало да сме паралелно до клиентите ни и да бъдем задоволително гъвкави, с цел да отговорим на техните потребности ", показва тя.

На специфична цифрова платформа клиентите на банката могат да намерят настояща и значима информация за идните промени по продуктите, които употребяват. https://dskbank.bg/integration.

Банка ДСК е благосъстоятелност на Банка ОТП Унгария – банката-майка на Група ОТП, която е най-големият снабдител на финансови услуги в Унгария и районен водач на пазара в Централна и Югоизточна Европа. Група ОТП има над 20 милиона клиенти в 12 страни, като разполага с клонова мрежа от близо 1 600 офиса, необятна мрежа от банкомати и новаторски цифрови канали. Банка ОТП участва в България от 2003 година, когато купи ДСК.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР