Официално откриха Районно управление-Белене, съобщиха от МВР. За мен е

...
Официално откриха Районно управление-Белене, съобщиха от МВР. За мен е
Коментари Харесай

Официално откриха Районно управление-Белене

Официално откриха Районно управление-Белене, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

За мен е голяма чест да бъда през днешния ден тук измежду вас, в деня в който публично връщаме на хората Районно управление-Белене. Считам, че с възобновяване на полицейската конструкция съкратяваме оптимално периода за реакция на сътрудниците , тогава, когато има нарушаване на публичния ред.

Не на последно място възвръщаме възприятието на с праведливост, сигурност и успокоение на жителите . Това съобщи министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов.
 Министерство на вътрешните работи
Той не скри упованията си, че с професионализъм и твърдоглав труд чиновниците ще реализиран понижаване на  броя на записаните закононарушения и доста повишение на % на разкриваемост.

Вътрешният министър напомни, че през юни 2022 година, по неразбираеми критерии и още по-неясни математически формули, тогавашният вътрешен министър Бойко Рашков закри множеството гранични полицейски ръководства, групи за защита на държавната граница, както и районни ръководства, измежду които и това в Белене.

Тяхното поетапно възобновяване е заложено измежду целите на настоящето управление на Министерство на вътрешните работи и е учредено на обстоятелството, че с лимитирани структури и стеснен щат и то в миг, в който се приказва за незаконна миграция, няма по какъв начин да бъде реализира главната цел - повишение сигурността на жителите.

Министър Стоянов пожела триумф на сътрудниците си в виновната им задача и се обърна към тях с думите: „ Гордейте се, че сте чиновници на Министерство на вътрешните работи, за мен е чест да бъда ваш министър! “

" Районното ръководство е значимо за сигурността за жителите на града и региона, който е пограничен ", разяснява кметът на Белене Милен Дулев. Той изрече признателност към вътрешния министър за възобновяване на полицейската конструкция, която е нужна за Общината.
 
Със заповед на Калин Стоянов от 1 април 2024 година полицейският сектор в Белене още веднъж е Районно ръководство. Структурата беше закрита и преобразувана в сектор на 30 май 2022 година

Във обновеното полицейско ръководство работят чиновници, разпределени в групи „ Криминална полиция “ и „ Охранителна полиция “ и за административно обслужване на жителите, ръководени от старши контрольор Дилян Христов. Районното ръководство обслужва територията на общината - град Белене и селата Деков, Татари, Петокладенци, Кулина вода и Бяла вода.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките дневно
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР