Офицер от затвора, спонсориран от Тайсън Фюри, спечели спортния кръг

...
Офицер от затвора, спонсориран от Тайсън Фюри, спечели спортния кръг
Коментари Харесай

Офицер от затвора, спонсориран от шампиона по бокс Тайсън Фюри, спечели спортния кръг на Мис Англия

Офицер от пандиза, спонсориран от Тайсън Фюри, завоюва спортния кръг на Мис Англия, откакто победи подготвителен лагер в жанр Royal Marines.

Около 30 кралици на хубостта смениха високите си токчета с маратонки, до момента в който бяха подлагани на изтощителния фитнес тест на командосите в неделя (5 май). Взискателната подготовка включваше тичане със совалка, преси, дъски и клякания, до момента в който девойките приключиха, с цел да сграбчен топ 12 място в огромния край на състезанието за хубост.

Пазачът на пандиза Мелиса Бъчър излезе на върха на да бъде оповестена за победителка в спортния кръг Мис Англия в центъра за събития Heart of England в Ковънтри. 24-годишната жена е спонсорирана от Gypsy King на тазгодишното съревнование - като шампионският боксьор в този момент я поддържа да стигне до дъно.

Снимки демонстрират някогашния кралски пехотинец Лий Стюарт, който подлага девойките тежка едночасова фитнес сесия, преди да ги сведете до челната тройка. След това Мелиса завоюва финалния спринт на 1500 м към езер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР