Обявиха конкурс за избор на нов обществен посредник в Стара

...
Обявиха конкурс за избор на нов обществен посредник в Стара
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за избор на нов обществен посредник в Стара Загора

Обявиха конкурс за избор на нов публичен медиатор в Стара Загора, оповестиха от Общината.

Общински съвет в осъществяване на свое Решение № 2232 от Протокол № 49/26.01.2023г. и на съображение член 6 и 7 от Правилника за организацията и активността на публичния медиатор на територията на община Стара Загора, признат с Решение № 302 от 27.11.2008, изм. с Решение № 922 от 25.05.2017 година и Решение № 130 от 30.01.2020 година на Общински съвет Стара Загора, афишира конкурс за заемане на длъжността „ Обществен медиатор на територията на община Стара Загора “ по трудово правно отношение.

Изисквания към претендентите са да бъдат пълнолетни, душевен здрави, неосъждани български жители, с високи морални качества, ползващи се с престиж и почитание в обществото, с  непрекъснато местоживеене на територията на община Стара Загора, със приключено висше обучение - просветителна степен „ магистър “, и най-малко 10 (десет) години застрахователен стаж.

Необходими документи: заявление (по образец), CV - европейски формат (автобиография), документ - спомагателна подготовка при нужда, тапия за приключено висше обучение, удостоверение за съдимост, документи, удостоверяващи застрахователен стаж, уверение, че претендентът не се води на доклад от психодиспансера.

Срокът за подаване на документи за присъединяване в състезанието е 14 дни, считано от датата на издание на обявлението, до 17:00 часа на 23 февруари - четвъртък.

Документи за присъединяване в състезанието се подават бул. „ Цар Симеон Велики “ № 107 в деловодството или онлайн на следната е-поща: [email protected]

Допускането на претендентите до състезанието се прави от комисията, избрана с решение на Общинския съвет, като за резултатите от работата й претендентите ще бъдат известени посредством издание на известие на интернет-страницата на Община Стара Загора и съобщение на осведомителното табло на Община Стара Загора.

Комисията, избрана с решение на Общинския съвет, организира изявление с позволените до присъединяване в състезанието претенденти. Целта е да се ревизират и оценят познанията на претендента в правозащитната област и вижданията на претендента за взаимоотношенията сред жителите и локалната власт.

Датата, мястото и графика за осъществяване на изявлението се афишират с решението на комисията за установяване на  позволените до присъединяване в състезанието претенденти. След инспекция на формалните учредения за заемане на длъжността и качествата на явилите се на изявлението претенденти, Комисията, избрана с решение на Общински съвет, прави оценка претендентите и ги подрежда в общо класиране, а по-късно изготвя и показва стимулирано предложение за кандидатурите на първите трима претенденти, посочили най-хубави резултати на състезанието.

Със свое решение Общинският съвет дефинира спечелилия състезанието за длъжността „ Обществен медиатор на територията на община Стара Загора “.

Документите за присъединяване в състезанието са - Заявление (по образец), както  и Правилника за организацията и активността на публичния медиатор на територията на община Стара Загора, признат с Решение № 302 от 27.11.2008, изм. с Решение № 922 от 25.05.2017 година и Решение № 130 от 30.01.2020 година на Общински съвет Стара Загора, могат да бъдат получени в Община Стара Загора, стая № 215.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР