Обвинение за дрогиран каналджия, превозвал мигранти. Софийска районна прокуратура привлече

...
Обвинение за дрогиран каналджия, превозвал мигранти. Софийска районна прокуратура привлече
Коментари Харесай

Обвинение за дрогиран каналджия, превозвал мигранти 

Обвинение за дрогиран каналджия, превозвал мигранти. Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 36-годишен мъж, карал след приложимост на наркотични субстанции и незаконно подкрепил чужденци да преминат през страната. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

                                               Обвинение за дрогиран каналджия

На 25.09.2023 година на бул. „ Цариградско шосе “ в гр. София обвиненият Г.С. посредством потребление на лек автомобил, марка „ Ленд Роувър “, незаконно подкрепил 13 сирийски жители да минават през страната в нарушаване на закона. В хода на полицейската инспекция на Г.С. е изработен „ Дръг тест 5000 “, който е отчел позитивен резултат за амфетамин. Автомобилът, ръководен от Г.С., е конфискуван като материално доказателство.

                         По случая е формирано досъдебно произвеждане

Предвид заплахата обвиненият да извърши друго закононарушение, той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР