Общо 223 кг кокаин са открити тази седмица в щайги

...
Общо 223 кг кокаин са открити тази седмица в щайги
Коментари Харесай

Над 200 кг е кокаинът, открит в щайги с банани в Германия

Общо 223 кг кокаин са открити тази седмица в щайги с банани в супермаркети в Германия , оповестиха управляващите във федералната република, представени от ДПА.

Служители в седем супермаркета в Берлин и в четири, намиращи се в провинция Бранденбург , откриха през вчерашния ден пакети с кокаин, скрити измежду банани.

Кристиан Ланингер, представител на проверяващата работа на митниците на Берлин-Бранденбург, сподели пред в. " Маркише алгемайне ", че по цени на улицата цената на разкритата пратка се прави оценка на към 10-15 милиона евро.

119 кг са открити в супермаркетите в Берлин и 104 кг - в супермаркетите в Бранденбург. Полицията съобщи, че възнамерява да изгори кокаина.

Разследването по случая, което се води от взаимен екип на следствените служби на Бранденбург и Берлин и проверяващата работа на митниците, продължава.

Полицията не разкри местонахождението на супермаркетите, в които е открит кокаинът, в какъв брой щайги са били скрити пакетите, каква е степента на чистотата на кокаин, от коя страна са пристигнали бананите и през кое пристанище са проникнали щайгите в Европа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР