Общинският съвет във Вършец кани на обществено обсъждане на проект

...
Общинският съвет във Вършец кани на обществено обсъждане на проект
Коментари Харесай

Във Вършец обсъждат нова наредба за управление на отпадъците

Общинският съвет във Вършец кани на публично разискване на план за нова разпоредба за ръководство на отпадъците. 
" На съображение член 22, ал.3 от Закон за ръководство на отпадъците, в качеството си на Председател на Общински съвет Вършец поканвам жителите и обществеността на община Вършец, представителите на Неправителствени организации и бизнеса на публично разискване на Наредба за ръководство на отпадъците на територията на община Вършец.
Общественото разискване ще се организира на 20.03.2024 година /сряда/, от 17:00 часа, в заседателната зала на Общинска администрация – Вършец, с административен адрес град Вършец, бул. България № 10, ет. 4.
Настоящата покана ще бъде оповестена на формалния уебсайт на община Вършец, на осведомителното табло пред административната постройка на Общинска администрация – Вършец с адрес 3540 град Вършец, бул. България № 10, както и във Facebook страницата на Община Вършец.
Проекта на Наредбата, претекстовете и частичната оценка на въздействието на разпоредба за ръководство на отпадъците на територията на община Вършец можете да се запознаете на формалния уебсайт на община Вършец, в секция „ Общински съвет “, раздел „ Проекти на нормативни актове “, както и на място, при осъществяване на публичното разискване.
Очакваме Ви! ", написа ръководителят на локалния парламент Анатоли Димитров. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР