Община Вълчи дол стартира допитване до своите жители относно идеи

...
Община Вълчи дол стартира допитване до своите жители относно идеи
Коментари Харесай

Община във Варненско стартира допитване за иновативни екопроекти

Община Вълчи дол започва допитване до своите поданици по отношение на хрумвания за новаторски планове, свързани с опазването на околната среда и повишение на екологичната просвета, които могат да бъдат осъществени по Националната акция " Чиста околна среда - 2024 “. Тя се провежда от Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда, средствата от което допълват сполучливо тези от Европейските фондове при споделено ръководство.

Предложенията могат да бъдат свързани с реализирането на някоя от следните действия: създаване и/или възобновяване на детски площадки и зони за отдих; фитнес уреди на открито; озеленяване; създаване на скални цветни кътове и еко кътове – беседки, барбекюта; ремонт на алеи, настилки, осветяване с лед лампи; слагане на стойки за велосипеди; ремонт на чешми или фонтани; разчистване и облагородяване на терени до воден обект.

Всеки, който има предложение, може да го изпрати на имейл [email protected] или да го насочи до съответния кмет на кметство най-късно до 13.02.2024 година, оповестиха от Областия информативен център във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР