Община Монтана си търси главен експерт в отдел „Човешки ресурси“,

...
Община Монтана си търси главен експерт в отдел „Човешки ресурси“,
Коментари Харесай

Община Монтана търси главен експерт в отдел Човешки ресурси

Община Монтана си търси основен специалист в отдел „ Човешки запаси “, научи организация BulNews.
В дилемите на бъдещия чиновник влиза приготовление на трудови контракти и заповеди за назначение и освобождение на чиновниците от общинска администрация по трудово и служебно правно отношение и наетите лица по стратегиите „ Старт в кариерата”. Той би трябвало да основава, попълня, подрежда и съхранява персоналните трудови и служебни досиета на чиновниците в администрацията. В длъжностната му характерност е включено също по този начин попълване и оформяне на трудови и служебни книжки. Той също по този начин води указател на заповедите на кмета на общината.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър, като са нужни и 2 години професионален опит. Освен това претендентите би трябвало да познават нормативните актове, свързани с осъществяването на длъжността, да имат аналитична, отзивчива и цифрова подготвеност, да умеят да работят в екип и да имат фокус към клиента и ориентировка към резултати.
Подборът ще се организира на два стадия – решение на тест и изявление.
Мераклиите да работят в община Монтана могат да подават документи за присъединяване в състезанието до 20 май, в това число.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР