Областното пътно управление в Пазарджик обяви обществена поръчка за изработването

...
Областното пътно управление в Пазарджик обяви обществена поръчка за изработването
Коментари Харесай

Търсят проектант за ремонта на пътя Белица-Стрелча

Областното пътно ръководство в Пазарджик разгласи социална поръчка за изработването на механически план за главен ремонт на 40 км от третокласния път III-801 Белица-Стрелча. Трасето реализира най-пряката връзка на общините Панагюрище, Стрелча и Копривщица със София. Третокласният път е опция на автомагистрала „ Тракия “ и Подбалканския път. Участъкът, очакван за ремонт, стартира от 25-и км при границата на областите София и Пазарджик, минава през с. Поибрене, с. Оборище, Панагюрище и приключва при 65-и км на входа на Стрелча.

Прогнозната стойност на поръчката е 802 000 лева без Данък добавена стойност, а средствата са от бюджета на АПИ. Срокът за осъществяване на проучвателно-проектантските работи е 90 календарни дни от датата на подписване на контракта и включва единствено времето за планиране.

Изработването на техническия план е първата и наложителна стъпка за предприемането на качествени строителни работи. Въз основа на готовия план ще се дефинират съответните строително-монтажни работи, цената и срокът им за осъществяване.

Целта на плана е възобновяване и възстановяване на транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката, с което ще се увеличи сигурността на придвижването.

Срокът за подаване на офертите е до 16 октомври т. г.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР