Областната дирекция на МВР във Видин обяви конкурс за старши

...
Областната дирекция на МВР във Видин обяви конкурс за старши
Коментари Харесай

Няма време! МВР-Видин си търси спешно старши експерт

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин разгласи конкурс за старши специалист, научи организация BulNews. Позицията е за бранш „ Координация, административно и правно обслужване и човешки запаси “ към административния отдел.
Задачата на бъдещия чиновник е да подкрепя в техническо отношение работата на съответния началник, да извършва качествено и в период поставените му задания, да дава отговор за наличността и за вярното отчитане, събиране и запазване на очевидни материали и такива съдържащи класифицирана информация.
Новият кадър ще би трябвало да извършва и други задания, а при установени проблеми в работата осведоми неотложно съответния началник.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър с професионален опит от най-малко една година и V младши сан. Допълнително претендентите би трябвало да дават отговор на условията по Закона за държавния чиновник и да имат или да получат позволение за достъп до класифицирана информация до равнище на сигурност „ Секретно “ по Закона за отбрана на класифицираната информация.
Заплатата за длъжността започва от 600 лв..
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление, а крайният период за кандидатстване е до 3 май.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР