Нюйоркското жури изслуша още свидетелски показания в наказателния процес срещу

...
Нюйоркското жури изслуша още свидетелски показания в наказателния процес срещу
Коментари Харесай

Ключови изводи от 12-ия ден от процеса срещу Тръмп за тайни пари в Ню Йорк

Нюйоркското жури изслуша още свидетелски показания в наказателния развой против някогашния президент на Съединените щати Доналд Тръмп, който е упрекнат във подправяне на бизнес записи, свързани с секрети парични заплащания преди изборите през 2016 година

Но даже преди правосъдните заседатели да се съберат в понеделник, арбитър Хуан Мърчан наложи още 1000 $ санкция против Тръмп и го осъди за пренебрежение към съда за 10-ти път за нарушение на заповедта за задръстване на очите по делото.

„ Не желая да натрапвам глоба затвор и направих всичко допустимо, с цел да избегна това. Но ще го направя, в случай че е належащо, ” сподели Мърчан от аварийна пейка.

Лишаването от независимост би било невиждана стъпка в историческия правосъден развой, който произтича от тайните заплащания, които някогашният юрист на Тръмп Майкъл Коен е направил на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс.

Прокурорите настояват, че самият Тръмп е насочвал заплащанията, в опит да накара Даниелс да млъкне, който твърди, че са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР