Ню Йорк. Григор Димитров започна с убедителна победа участието си

...
Ню Йорк. Григор Димитров започна с убедителна победа участието си
Коментари Харесай

Перфектно начало за Григор Димитров на US Open

Ню Йорк. Григор Димитров стартира с безапелационна победа присъединяване си на последния за сезона шампионат от Големия шлем – US Open. В среща от първия кръг, най-хубавият български тенисист надделя в три сета един от представителите на домакините – Стив Джонсън. В обособените елементи Димитров се наложи с 6:3, 6:2, 6:2.

Любопитен е фактът, че двамата се срещнаха на старта и на предходния шампионат от Големия шлем – Уимбълдън, където Димитров взе първия сет, само че при започване на втората част се отхвърли поради физическо неразположение.

Двамата се срещнаха на старта и на предходния шампионат от Големия шлем – Уимбълдън, където Димитров взе първия сет, само че при започване на втората част се отхвърли поради физически проблем. Във втория кръг, поставеният под № 17 в схемата българин, ще срещне спечелилия от срещата Брендън Накашима – Павел Котов.

През последните две години Димитров отпадна във втория кръг в Ню Йорк. Най-доброто му достижение в „ Голямата ябълка “ е достигането до полуфиналите през сезон 2019, където беше спрян от настоящия лидер в ранглистата Данийл Медведев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР