НЮ ЙОРК (АП) — Закъсненията в наказателните дела на Доналд

...
НЮ ЙОРК (АП) — Закъсненията в наказателните дела на Доналд
Коментари Харесай

Доналд Тръмп искаше забавяне на съдебните процеси и ги получава. Случаят Hush-money е последният, който се отлага

НЮ ЙОРК (АП) — Закъсненията в наказателните каузи на Доналд Тръмп усилват вероятността американците да са надълбоко в сезона на президентските избори, преди да схванат дали той е бил или не наказан за каквото и да е нарушаване.

Делото на някогашния президент във Вашингтон, окръг Колумбия, за интервенция в изборите е замразено, до момента в който Върховният съд се произнесе по настояванията му за имунитет. Съдебният развой против секретните документи във Флорида също евентуално ще бъде отсрочен. И процесът против него за подривна активност в Джорджия не е бил плануван.

Сега неговият углавен развой за пари в загадка в Ню Йорк — в миналото считан за най-точния от четирите — е в неопределеност, най-малко отсрочен доникъде на април. Проблемът: изхвърляне на доказателства в последната минута от федерално следствие от 2018 година по същите въпроси.

След като юристите на Тръмп се оплакаха, окръжната прокуратура на Манхатън съобщи, че ще бъде отворена за 30-дневно закъснение, с цел да подсигурява отбраната му екипът има до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР