НЮ ЙОРК (AP) — В дома на детството на авторката

...
НЮ ЙОРК (AP) — В дома на детството на авторката
Коментари Харесай

„Веднъж бяхме семейство“ на Роксана Асгарян и „Берачите на горски плодове“ на Аманда Питърс печелят медали в библиотеката

НЮ ЙОРК (AP) — В дома на детството на авторката Роксана Асгарян имаше ограничавания за това какъв брой постоянно малкия екран могат да бъдат включени и кои стратегии могат да се гледат.

Книгите бяха сложени под доста по-свободен набор от правила.

„ Мама ни водеше в библиотеката и ни даваше цялостна независимост, “, споделя Асгарян, родом от Лас Вегас, който в този момент е публицист на свободна процедура в Далас. Тя е един от тазгодишните носители на орден за високи достижения на Андрю Карнеги, връчван от Американската библиотечна асоциация.

„ Нямаше ограничавания и това беше доста потребно за мен, тъй като можех да последвам ползите си; Прочетох една по една книгите на Роалд Дал. Мисля, че когато става въпрос за книги и четива, би трябвало да можете да намерите това, което ви е забавно и да го преследвате. Помага ви да обикнете четенето. ”

В събота библиотечната асоциация разгласи, че Асгарян е спечелила медала за нехудожествена литература за „ Някога бяхме семейство: обич, гибел и лишаване на дец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР