Нямам лоши чувства към Моника Валериева и никога не съм

...
Нямам лоши чувства към Моника Валериева и никога не съм
Коментари Харесай

Меди за Моника Валериева: Искаше да си маха силикона, а аз й казах, че ще й виснат като печени чушки!

Нямам неприятни усеща към Моника Валериева и в никакъв случай не съм имал. Дори бих желал да бъдем другари и да се чуваме понякога. Това декларирал Меди по адрес на някогашната си, с която бяха дружно три години.

Че по какъв начин няма да желае артистът да останат с положителни усеща, като той бе този, който я заряза. А на всичко от горната страна съобщи и че му била малко " остаряла чанта "... Моника одобри краха на връзката им много зле и се озлоби към чалгаджията. Който, на всичко от горната страна, мигновено се хвърли в леглото със своя млада и новоизгряваща колежка.

Не знаем какъв брой " топли " и " нежни " са възприятията на Меди към Мона, само че той реагира като примитивен човек на желанието й да си махне силикона от бюста и да бъде естествена. Това го съобщи самата Валериева още преди време като показа, че малко се опасява, тъй като не познава дами, които са го правили и не знае какъв ще бъде резултатът.

С цялата си " тактичност " обаче, Меди още преди време я " окуражил ", като й декларирал, че в случай че махне " пластмасата ", ще увисне като чироз на балкона. " Казах й, че ще й замязят на печени чушки, но кое не е правилно?! Какво ще стане с тази кожа, която в този момент е напълнена от силикона, къде ще се дене?! Ще висне, но крепко ще висне ", разсъждава артистът.

Тепърва ще забележим дали моделката въпреки всичко ще извърши желанието си, или ще я хване шубето.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР