Няма нищо подобно на огромна доза оцет по цялата ви

...
Няма нищо подобно на огромна доза оцет по цялата ви
Коментари Харесай

Вашият местен магазин за риба и пържени картофи пази голяма тайна от вас относно оцета

Няма нищо сходно на голяма доза оцет по цялата ви риба и пържени картофи - само че локалното ви пържени картофи пази загадка за подправката.

Вместо оцет, това в действителност е нещо, което наподобява на него - и хората са оставени да се усещат много обезсърчени по отношение на откровението. Youtuber Том Скот заяви стряскащата вест в своя канал, шокирайки чипи почитателите, потвърждавайки, че това, което заливате върху храната си, в действителност е несварена фалшификация вместо оцет.

Според отчетите, чипи разнообразието е сурогат на малцов оцет, изработен с вода, оцетна киселина и аромати. Във видеоклипа си, озаглавен „ Фалшивият оцет в английските магазини за риба и чипс “, Том твърди, че магазините за чипс не би трябвало да прикриват заместителя на оцета и би трябвало да бъдат транспарантни, че това не е същинската договорка.

„ Повечето хора не знаят, че това не е оцет. Законово не може да се опише като оцет. Търговските стандарти са в действителност ясни по този въпрос. Не може да се слага в дребни бутилки, които хората...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР