Няма нищо по-различно от това да пъхнеш в пакет чипс

...
Няма нищо по-различно от това да пъхнеш в пакет чипс
Коментари Харесай

Уокърс говори, след като клиентът забелязва злощастна „грешка“ на пакета с чипс

Няма нищо по-различно от това да пъхнеш в пакет чипс с Уокърс, когато си ядлив – само че един фен на леки закуски остана комплициран, когато видя очевидна неточност на торбичката, която ядеше.

Един клиент, обичащ соленото, не можеше да повярва на очите си, когато погледна пакета със сол и оцет, в който се канеше да пъхне, и видя, че има нещо малко необичайно то. Безопасно е да се допусна, че - по този начин или другояче в Обединеното кралство - чипсът със сол и оцет би трябвало да бъде в яркозелена опаковка, само че X, преди Twitter, потребителят Джош Адамсън откри, че пакетът му в действителност е с друг колорит.

Опаковката на закуската със сушени картофи изглеждаше много необикновена, тъй като имаше избелял наследник колорит, а не яркозеленото, което бихте очаквали. Джош написа: „ Виждам, че отделът за качество работи интензивно “, последвано от плачещо емоджи и едно плачещо от смях. Пакетът беше съществено обезцветен, само че компанията настоя, че закуската към момента е добра за ястие, макар неповторимия колорит.

Мар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР