Няма как да се съпоставят ситуациите с Никола Минчев и

...
Няма как да се съпоставят ситуациите с Никола Минчев и
Коментари Харесай

Даниел Митов: Свалянето на Желязков бе кризисен пиар на ПП-ДБ, за да излязат от скандала с пудела

" Няма по какъв начин да се съпоставят обстановките с Никола Минчев и тази с Росен Желязков. Вчерашната драматургия беше непотребна. 

Той е уравновесен човек, добре се справяше с работата, търпеше приумиците и прищевките на ПП-ДБ, буташе напред промените в Конституцията и помощта за Украйна ". 

 

Това съобщи в ефира на Нова тв зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

" Човек в оставка от месеци, му се обажда някой да си отдръпна оставката, откакто е стартирано разискването. Истинската причина за драматургията със свалянето на Желязков е, че ПП-ДБ търсят спешен пиар, с цел да излязат от историята с пудела ", съобщи предложенията преди време за длъжностен външен министър. 

" Излезе информация, че при Асен Василев в Министерство на финансите (МФ) въпросните контрабандисти са влизали няколко пъти, без да се записват публично ", добави той.

 

По думите му се чуват неща, които тормозят ГЕРБ по тематиката с митниците.

 

" ПП-ДБ се залепиха още веднъж с Българска социалистическа партия, разчитаха на гласовете на " Възраждане " и " ИТН " (ИТН). Тази нова сглобка към този момент стартира да дава своите резултати ", счита политикът ГЕРБ. 

 

" На ПП-ДБ си им е по-удобно при контрабандистите и комунистите ", добави още той.

" Пеевски е ръководител на Движение за права и свободи. Това е законна българска партия, която получава гласовете на българските жители.

 

Това, което издигна ПП-ДБ, ще ги смъкна, в случай че не се усетят каква е действителността. Мисля си, че те оглупяват ", разяснява Митов. 

" ПП-ДБ към този момент няма легитимност да работи от позицията на честен престиж. То се вижда към този момент, че аморалните дейностите не могат да бъдат скрити и покривани.

 

Това с пачките, пуделите и Бойко Рашков не могат да го скрият, колкото и опити да вършат за това и колкото и да сменят обществената тематика. Те стартират да стават неприемливи ", безапелационен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

 

„ Президентът Радев си чете Конституцията, както на него му изнася. Борисов беше споделил, че няма срещу да съм външен министър, тъй като българският интерес и българската външна политика е по-важна от партийния интерес “, сподели Митов по отношение на кандидатурата му за поста за външното ведомство.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР