Няма изненади в нашата листа, тя е стабилна. При нас

...
Няма изненади в нашата листа, тя е стабилна. При нас
Коментари Харесай

ГЕРБ се регистрира за евровота на 9 юни, Росен Желязков: Чака ни много работа

Няма изненади в нашата листа, тя е постоянна. При нас няма вътрешни противоборства или вътрешна конкуренция. Ще чакаме доста работа, с цел да оправдаем доверието ни като водеща политическа мощ. Това съобщи пред публицисти депутатът от, който дружно с административния секретар на партията Цветомир Паунов записаха в ЦИК за европейските избори на 9 юни, на които точно Желязков е лидер на евролистата.

Желязков добави, че ще пази политиките си както на национално, по този начин и на европейско ниво. В Европейския парламент това ще са най-много тематиките, свързани със сигурността и защитата, незаконната миграция, опазването на външните граници на Европейски Съюз и битката с климатичната индиферентност в нейния стопански аспект.

В момента влизаме в акцията с идентични послания, тъй като ползите са възобновяване на доверието на хората в християнските добродетели. Ние сме обърнати към всички добродетели. Смятам, че и двете листи ще се показват почтено, сподели още и посочи, че е „ политическо решение “ къде ще бъде народен представител след изборите – у нас или в Брюксел.

По думите му огромната цел е България не просто да бъде водач на Балканите, само че и да има най-успешния БВП по покупателна дарба от популацията.

Ние сме насочени към нашите послания и политики, тъй като на България ѝ би трябвало ясно водачество, уточни още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР