Няма да позволим решаването на проблеми в сглобката чрез София.

...
Няма да позволим решаването на проблеми в сглобката чрез София.
Коментари Харесай

Иван Таков: Няма да позволим решаването на проблеми в сглобката чрез София

Няма да позволим решаването на проблеми в сглобката посредством София. Това сподели в " Денят стартира " Иван Таков - водач на БСП-София.

" Явно грешките не са научени. Господин Терзиев привиква ръководителите на партии от през днешния ден за на следващия ден да си говорели за политиките в Столичния общински съвет и за целите за бюджета за 2024 година. Такива срещи се приготвят и би трябвало да са в границите на СОС сред групите, показани в Столичния общински съвет. Кметът, в случай че желае да взе участие, или да е посредник - добре пристигнал. Това за нас обаче беше PR-Не може да поставяш толкоз значими въпроси на среща, оповестена от през днешния ден за на следващия ден. Ясно ни беше, че нищо няма да произлезе от тези срещи. Това ми замязя просто на някакъв тип решение на проблеми в сглобката на национално равнище през София, което не е добре ", акцентира Иван Таков.

" Футбол и политика - всички схващат за това, само че очевидно някъде нишката се къса. Може би се къса в неразбирането на обикновени политически процеси и по какъв начин би трябвало да се случват. Ако се изхожда от позицията на мене ми се поставя, аз желая и така нататък нещата няма да се получат. За да се избере ръководител на СОС обаче са нужни 31 гласа. Преди две седмици ние дадохме нашия излаз поради обстановката по какъв начин би трябвало да се случат нещата в Столичния общински съвет. Готови сме да приказваме с всички в СОС, само че не за постове, не кой ще е ръководител, а за политики, основани на нашите полезности ", заключи Таков.

Вижте целия диалог във видеото




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР