Няма да повярвате, но Андрей Слабаков издаде книга за кулинарни

...
Няма да повярвате, но Андрей Слабаков издаде книга за кулинарни
Коментари Харесай

Андрей Слабаков написа хитова кулинарна книга, която е забранена за вегани

Няма да повярвате, само че Андрей Слабаков издаде книга за кулинарни препоръки и здравословен живот. „ Готвя извънредно добре. Моята книга не е единствено кулинарна книга, а съдържа и доста препоръки за здравословен живот. Тя обаче е неразрешена за вегани, ще припаднат, в случай че я видят. “, това сподели в студиото на Българска национална телевизия Андрей Слабаков.

„ Ернестина не искаше да издаде книга за готвене, въпреки че готви добре, по тази причина го направих аз. Описал съм по какъв начин сготвям, само че давам цялостна независимост на всеки да ги трансформира, както пожелае. Жената на Вежди Рашидов готви по тая книга ”, разясни режисьорът. Той уточни, че има в книгата си и раздел за дивеч, като разгласи, че поради това не предлага рецептите си на бранители на животните.

Според него, храната в Европа не е вкусна като у нас. „ Ако ядеш краставици в Италия, все едно имаш нещо гумено в устата, да не приказваме за нашите плодове, които имат усет, а европейските нямат ”, добави Слабаков.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР