Няма да има подкрепа от 121 народни представители за новия

...
Няма да има подкрепа от 121 народни представители за новия
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Никой не може да поставя ултиматуми на суверенна България

Няма да има поддръжка от 121 народни представители за новия проектокабинет на Политическа партия. За 59-те депутати от ГЕРБ-СДС нямайте подозрения. Уверявам, че ще сме в Народното събрание в деня на гласоподаване на държавното управление и няма да го подкрепим. Това сподели в предаването " 120 минути " по bTV ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Тя разяснява и поддръжката от страна на ПГ на решението да се изгонят 70 дипломати, сътрудници и чиновници на съветското посолство. " ГЕРБ в тази обстановка сподели своята евроатлантическа ориентировка ", акцентира тя и добави, че държавното управление е предписание подобнистъпки, само че не толкоз помпозно.

" Вероятно не толкоз шумно, а с законните средства, със средствата на дипломацията с ясни и законови процедури. Сега сега не е тъкмо по този начин, само че все пак, ние подкрепихме тази стъпка, тъй като никой не може да слага ултиматуми на суверенна страна, каквато е България и в този смисъл ние като български народни представители, нашият водач като водач на българска евроатлантическа партия, показахме своята позиция ", сподели тя.

Сега сме в положение на война и когато тя е на 500 км от нас, ние би трябвало да покажем ясна линия на държание. И по тази причина ГЕРБ е за оръжие за Украйна и с евроатлантическа позиция, изрично съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Беше изработен опит да се гласоподава единствено с машините, само че това докара до най-ниска избирателност, отстраниха се невалидните бюлетини, само че притеснихме най-възрастните хора. Избирателят би трябвало да има право да избира с машина или с хартиена бюлетина. Ние сме единствените в Европа, които гласоподават единствено машинно. Считаме, че би трябвало да се проведат предварителни парламентарни избори, добави Атанасова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР