Няма български граждани сред загиналите 157 души на борда на

...
Няма български граждани сред загиналите 157 души на борда на
Коментари Харесай

МВнР е категорично - няма българи на курса до Найроби в падналия самолет

Няма български жители измежду починалите 157 души на борда на авариралия по-рано аероплан на „ Етиопиан Еърлайнс “, сочат данни на българското посолство в Адис Абеба. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи (МВнР).

``
реклама

Дипломатическата ни задача в Етиопия в съдействие с други посолства получи окончателния лист с пасажерите в авариралия аероплан.

Жертвите в разрушилия се аероплан, изпълнявал курс до Найроби, са от минимум 35 страни, като най-малко един от пасажерите е бил с паспорт от Организация на обединените нации.

По данни, предоставени от самолетната компания, жертвите са от Австрия, Белгия, Англия, Германия, Джибути, Египет, Етиопия, Израел, Индия, Индонезия, Ирландия, Испания, Италия, Йемен, Канада, Кения, Китай, Мароко, Мозамбик, Непал, Нигерия, Норвегия, Полша, Руанда, Русия, Съединени американски щати, Саудитска Арабия, Словакия, Сомалия, Судан, Сърбия, Того, Уганда, Франция, Швеция и един човек е с паспорт от Организация на обединените нации.

Премиерът Бойко Борисов и министърът на външните работи Екатерина Захариева изпратиха съболезнователни телеграми до своите етиопски сътрудници Абий Ахмед и Уоркнех Гебейеху.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР