Новото попълнение на Левски се очаква да вкара свежи средства

...
Новото попълнение на Левски се очаква да вкара свежи средства
Коментари Харесай

Ясно е колко струва на Левски новият бразилец

Новото попълнение на Левски се чака да вкара свежи средства във към този момент някогашния си клуб Нова Игуасу. Бразилският отбор би трябвало да получи по договорката към 1,4 милиона реала, което се равнява на почти 500 000 лв.. Още през предходната седмица пък играчът бе дал единодушие за договорката.
 Официално: Левски притегли бразилски бранител
Официално: Левски притегли бразилски бранител

Договорът му е до 2027 година

Ръководството на бразилския отбор е доста задоволено от прехвърлянето. " Това е облекчение за нас, защото ще влязат свежи средства в клуба, с които да заздравим тима с нови попълнения, тъй като ни напуснаха четирима, преди този момент да стори и Майкон ", съобщи пред ge.globo.com президентът на Нова Игуасу Жанио Мораес.
 Бразилски дилетанти за нов на
Бразилски дилетанти за нов на " Герена ": Този трансфер е облекчение за нас...

Майон към този момент е в София

Левият бранител имаше контракт до края на календарната 2026 година и сигурно трябваше да бъде платена трансферна сума за неговите права. По всяка възможност от " Герена " са се договорили на добър % за бразилския клуб от възможна последваща продажба на 24-годишния футболист. По този метод се действа при договорката за Дарлан, който тази зима бе продаден на китайския Ухан Три Таунс, написа " Тема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР