Новоизбраните общински съветници и кметове в община Сърница положиха клетва.Тържественото

...
Новоизбраните общински съветници и кметове в община Сърница положиха клетва.Тържественото
Коментари Харесай

В Сърница преизбраха за председател на ОбС Салих Османджиков

Новоизбраните общински съветници и кметове в община Сърница поставиха клетва.Тържественото съвещание бе ръководено от най-възрастния консултант Салих Османджиков от Движение за права и свободи, който след извършеното скрито гласоподаване беше избран отново за ръководител на Общински съвет Сърница с поддръжката на 13-те общински съветници и в мандат 2023-2027 година На тържествената клетва участваха националният представител Небие Кабак, ръководителят на ОИК Сърница, чиновници на общинска администрация, имамът на град Сърница и доста жители.

" Днес слагаме началото на новия четиригодишен мандат в локалното самоуправление на община Сърница Законодателят е вменил виновната задача на регионалния шеф да свика първото съвещание на новоизбрания общински съвет, на което общинските съветници, кметът на общината и кметове на кметства поставят клетва. Благодаря за основаната организация от страна на общината и за наличието на всички вас тук ", сподели в приветствието си регионалният шеф Валентина Кайтазова след полагането на клетва от общинските съветници и кметовете на Сърница, Медени поляни и Побит камък. Тя пожела на кмета на общината Неби Бозов да продължи и в третия си мандат реализацията на сполучливи планове за общината и нейните поданици.

" Както до в този момент, по този начин и отсега нататък в мое лице и от страна на регионална администрация Пазарджик ще имате цялостна поддръжка за всички законосъобразни решения на общинския съвет, значими планове и положителни инициативи ", добави Валентина Кайтазова.

Днес предстоят тържествените съвещания в общините Лесичово и Стрелча.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР