Ново поколение може да се научи как да рисува щастливи

...
Ново поколение може да се научи как да рисува щастливи
Коментари Харесай

Наследството на Боб Рос продължава да живее в новата поредица „Радостта от рисуването“

Ново потомство може да се научи по какъв начин да рисува щастливи дървета и да основава щастливи произшествия с ефирен сериал, който преподава метода на Боб Рос за изобразяване, употребявайки някои от работата на плодотворния художник, която в никакъв случай не е била виждана до момента.

Преди Рос да почине през 1995 година от рак, той е приключил седем картини, които да употребява в сезон 32 на „ Радостта от рисуването “.

„ Той беше толкоз болен, само че към момента работеше върху идната си серия, тъй като искаше да може да продължи “, сподели Джоан Ковалски, президент на Bob Ross, Inc. Нейните родители, Анет и Уолт Ковалски, съоснователи компанията с Рос.

Тези творби бяха съхранявани съвсем три десетилетия. Сертифицираният инструктор на Боб Рос Никълъс Ханкинс е изучил тези седем картини и ги рисува от нулата пред камерата в „ Радостта от рисуването с Никълъс Ханкинс: Недовършеният сезон на Боб Рос “, който стартира да се излъчва тази пролет на някои пазари по американската социална телевизия. Някои епизоди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР