Новият халф на ЦСКА Амос Юга съвместява футбола с... пощальонството.

...
Новият халф на ЦСКА Амос Юга съвместява футбола с... пощальонството.
Коментари Харесай

Новият халф на ЦСКА бил пощальон

Новият халф на ЦСКА Амос Юга съвместява футбола с... пощальонството. Той работи в пощенския отдел в Лион от 2011 година Само четири години по-късно той към този момент играе във френската Лига 1 с екипа на Газелек (Аячо), написа „ Тема Спорт “.

„ Кариерата ми сигурно не е била разходка в парка. За по-малко от четири години от куриер се трансфорах в състезател от Лига 1. Сигурно наподобява необяснимо в профил, само че съзнавам добре какъв брой надалеч стигнах и се любувам на играта. Бях четири месеца в пощата, само че получих предложение да стана част от академията на Лион. Когато споделих на шефовете си в пощенската работа, че би трябвало да напусна, никой не ми вярваше “, споделя Юга пред формалния уебсайт на ФИФА през 2015 година

„ Не мога обаче да кажа, че като куриер бях трагичен. Имах своята рутина – заран отивах на работа, а следобяд почивах и играех аматьорски футбол. Беше простоват живот и не съм му обърнал тил, тъй като не преставам да подкрепям контакт с доста от сътрудниците си в пощата. Нямам колата или къщата на Кристиано Роналдо. Притежавам удобен апартамент и имам всичко, от което се нуждая. Няма смисъл да имам басейн вкъщи. Стъпил съм крепко на земята. Все отново не толкоз от дълго време разнасях писма “, добавя французинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР