Новите закони, забраняващи на ловците да носят болни сувенири обратно

...
Новите закони, забраняващи на ловците да носят болни сувенири обратно
Коментари Харесай

Забраната върху вноса на болни трофеи най-накрая се приближава, тъй като колегите им казаха да не го „саботират“

Новите закони, забраняващи на ловците да носят заболели сувенири назад в Обединеното кралство, може най-сетне да бъдат въведени, откакто минаха жизненоважно затруднение в Камарата на общините.

Депутатът от Лейбъристката партия Джон Спелър сподели на Камарата на общините, че „ варварската “ търговия „ е нещо от предишния век “, до момента в който умоляваше сътрудниците от торите да не „ саботират “ още веднъж напъните за възбраната ѝ. Той сподели, че се надява неговият законопроект за ловните титли (забрана на вноса), подсилен от The Mirror, да може да бъде признат преди общите избори.

Предишно изпитание да се спре ловците да носят мрачни сувенири като скотски кожи от гърба, отрязани глави и труповете се сринаха в Камарата на лордовете предходната година. Г-н Спелар сподели, че се надява това да стане преди Народното събрание да бъде разхлабен.

Той сподели: „ Това е нещо от предходен век и времето му е минало. “ И продължи: „ Как можеш да защитиш някой, който желае да измине разстояние, с цел да отиде и да простреля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР