Новата принцеса на българската художествена гимнастика Стилияна Николова изживя мигове

...
Новата принцеса на българската художествена гимнастика Стилияна Николова изживя мигове
Коментари Харесай

Новата принцеса на художествената гимнастика Стилияна Николова - принцеса и на бала си

Новата принцеса на българската художествена гимнастика Стилияна Николова изживя мигове като същинска принцеса по време на абитуриентския си бал. Без да парадира със международната си известност, без ненужно фукане с ефектно появяване със безценен автомобил, дребната огромна Стилияна блесна със своя натурален сексапил при отпразнуването на завършването на учебно заведение. 

Между европейското състезание, на което завоюва бронзов орден в многобоя, само че умерено можеше да грабне и златото, и сред идното международно състезание, Стилияна изживя друго вълнуващо събитие в живота си, само че отвън килима. Абитуриентския си бал. Стили се появи в стилна лилава рокля. Компания й правеха няколко лилави лалета, които се сляха с безуепречния й тип.

В непосредственост до катедралата " Александър Невски " тя даже направи съчетания за спомен - с лилава топка и с лента в подобаваща цветова гама. 

За роклята си съумява да върви на проби сред тежките тренировки преди европейското състезание. Щастлива е, че балът й не е по време на съревнование, с цел да отпразнува уместно и това значимо събитие в живота си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР